Γενικοί Όροι Συναλλαγών & Ασφάλεια Δεδομένων

 

Εφαρμογή των όρων χρήσης-σύμβαση

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας T.A. COSMETICS. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την T.A. COSMETICSεγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι όροι και προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω της T.A. COSMETICS αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.


Προσωπικά δεδομένα

Η εταιρία T.A. COSMETICS δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών σε οποιοδήποτε εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή δικαστική απόφαση. Tα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεση μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Η εταιρία T.A. COSMETICS κρατάει σε αρχείο όλα τα στοιχεία των πελατών και έχει το δικαίωμα να ενημερώσει τους πελάτες για προσφορές η νέα προϊόντα είτε εγγράφως είτε με μήνυμα σε κινητό το οποίο ο πελάτης έχει ενημερώσει ότι αποτελεί τηλέφωνο επικοινωνίας του.


Πνευματικά Δικαιώματα

Στο site περιλαμβάνεται υλικό και άλλο περιεχόμενο που ανήκει κατ’ αποκλειστικότητα στην T.A. COSMETICS και προστατεύεται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό και Διεθνή Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας T.A. COSMETICS. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θεωρείται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η T.A. COSMETICS κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.


Έξοδα αποστολής

Το ύψος των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την T.A. COSMETICS και παρουσιάζεται με αναλυτικό τρόπο στην ιστοσελίδα της. O πελάτης θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του και το κόστος αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμο.


Τρόπος αποστολής

Η εταιρία T.A. COSMETICS διακινεί με συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφοράς όλες τις αποστολές της και ο πελάτης θα παραλάβει μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής και μόνο μέσω αυτής την παραγγελία του.


Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση τρεις με πέντε εργάσιμες εκτός και ο πελάτης ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία των κατά προσέγγιση πέντε ημερών.


Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα . Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με την T.A. COSMETICSστο τηλ. 2110152125.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία όπως σας παραδόθηκε από την μεταφορική εταιρία και να επιστρέφεται πλήρως συσκευασμένο και ασφαλές.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται επιστροφής χρημάτων με μετρητά ή με πίστωση λογαριασμού που θα γνωστοποιήσει στην T.A. COSMETICS. H επιστροφή των χρημάτων του πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.

Η επιστροφή πραγματοποιείται με το κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής και το κόστος της αποστολής είναι σαφές ότι επιβαρύνει τον πελάτη.


Ανωτέρα Βία

Η T.A. COSMETICSδεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της T.A. COSMETICS ή οφείλονται σε ανωτέρα βία η σε λανθασμένα στοιχεία του πελάτη και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα ανωτέρας βίας μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, απεργίες. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η Γενική Ταχυδρομική διακινεί τα προϊόντα από ΠΟΛΗ σε ΠΟΛΗ και τα παραδίδει στη διεύθυνση του παραλήπτη.