Η αρχαία σοφία και η επιστήμη σε απόλυτη αρμονία

Για μας οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους είναι το κέντρο.

Τα Aqua Mineral™ είναι μια σειρά ομορφιάς που δημιουργήθηκε για να προάγει την ευεξία της επιδερμίδας και να τη βοηθήσει να αντισταθεί στα σημάδια της γήρανσης. Βασισμένη στα θαυματουργά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, διάσημα για τα αξιόλογα οφέλη στην ομορφιά και στην υγεία του οργανισμού, σε συνδυασμό με την καινοτόμα τεχνολογία των Renovage™, Resistem™ and Tightenex™ . Τα Aqua Mineral™ φέρνουν την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας, βοηθώντας την να ανακαλύψει τις φυσικές της δυνάμεις και να τις χρησιμοποιήσει για να επαναφέρει τη φυσική ομορφιά και λάμψη της.

Σε έναν κόσμο που συνεχώς ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας, τα Aqua Mineral™ επενδύουν και στα δύο, καθώς επίσης και στο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και στην καινοτομία των υλικών και του εξοπλισμού.

Οι πάνω από 300 αφοσιωμένοι και έμπειροι εργαζόμενοι είναι πιστοί στο σκοπό της εταιρείας και εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας παγκοσμίως.


Η απόλυτη αρμονία της αρχαίας σοφίας και της επιστήμης

Συνδυάζοντας τα πολύτιμα φυσικά συστατικά με την τελευταία τεχνολογία , τα προϊόντα Aqua Mineral™ είναι το αποτέλεσμα χρόνων έρευνας και επενδύσεων , εξασφαλίζοντας ότι παραμένουμε ένα κορυφαίο brand αντιγήρανσης και περιποίησης προσώπου. Το πλήρες και σύγχρονο εργοστάσιο της Aqua Mineral™ μας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας παγκοσμίως καθώς εξασφαλίζει την ασύγκριτη ποιότητα και των έλεγχο όλων των σταδίων της παραγωγής. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πιστοποιημένες με FDA-GMP και ISO 14001 και επιπρόσθετα οι μονάδες παραγωγής μας ελέγχονται από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

Τα Aqua Mineral™ , παραμένουν στην κορυφή των κοσμετολογικών προϊόντων, συνδυάζοντας τη δύναμη των εξαίρετης ποιότητας συστατικών με την καινοτόμα έρευνα, θρέφουν την επιδερμίδα σας και τη βοηθούν να αντιμετωπίσει τα σημάδια της γήρανσης.

Όλα τα προϊόντα Aqua Mineral™ είναι paraben free και δεν περιέχουν sodium lauryl sulfate.